Onze ZPM experts

De invoering van het zorgprestatiemodel heeft straks grote gevolgen voor jouw zorgorganisatie. Tenzinger kan jouw organisatie helpen bij een soepele overgang naar het nieuwe bekostingsmodel. Onze experts hebben actief deelgenomen in verschillende werkgroepen van de landelijke projectorganisatie.

Ze zijn vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het zorgprestatiemodel en begrijpen wat de impact is op de bedrijfsvoering. Wij willen graag onze kennis en expertise delen zodat je grip krijgt op de impact van het zorgprestatiemodel op de organisatie.

Amy Ahluwalia

Product-strateeg Zorg & ICT

Amy Ahluwalia

Product-strateeg Zorg & ICT (Medicore)

Amy Ahluwalia is product-strateeg Zorg & ICT bij Tenzinger, bestuurslid van OIZ en onderdeel
van de landelijke projectorganisatie die het Zorgprestatiemodel ontwikkelt.

Jaap Stam

Strategisch adviseur

Jaap Stam

Strategisch Adviseur

Jaap Stam is strategisch adviseur bij Tenzinger en heeft jarenlang bij DBC-Onderhoud en de NZa gewerkt aan de ontwikkeling van het DBC-systeem van de medisch specialistische zorg en de zorgvraagtypering van de (f) GGZ.

Itske Lindhout

Programmadirecteur


Itske Lindhout

Programmadirecteur

Itske Lindhout is programmadirecteur bij Tenzinger en begeleidt implementaties, fusies, transities en reorganisaties bij gezondheidszorginstellingen. Itske heeft ruime ervaring in de GGZ en bij overheidsorganisaties zoals VWS, branchepartijen en zorgverzekeraars. Zij was voorheen teamleider en ontwikkelaar van het DBC bekostigingssysteem voor de Categorale Instellingen, GGZ en FZ bij DBC Onderhoud.

©2021 Tenzinger |

Privacy Statement